За нас

Дългогодишния ни опит

в работата с клиенти ни е научил да подбираме най-доброто и най-функционалното за задоволяване на вашите потребности. Чрез усилената си работа и лоялност към клиентите спечелихме много почитатели и голяма популярност.Разнообразието на стоки и достъпното положение на нашите магазини ни направиха добър избор за всеки почитател на спортното облекло.

 

За удобството на нашите клиенти ние разработихме този сайт с цел лесен и бърз достъп до информация относно нашите продукти, цени и допълнителна информация относно фирмите с които работим.

 

Нашите партньори

са предимно български фирми, утвърдени на чуждестранния пазар, заради предлаганото високо качество, модерен дизайн и конкурентоспособни цени (цените, с които работим са минималните препоръчителни цени на нашите партньори).

 

 

В големия избор на продукти

, който се наблюдава днес е изключително трудно селектирането на качествени, модерни и функционални стоки отговарящи на потребителските предпочитания и изисквания, ето защо ние работим с международно утвърдени български производители, предлагащи европейско качество на достъпни за българския потребител цени.

 

 

Надяваме се

да останете доволни от големия избор на разнообразни стоки в сферата на спортното и ежедневно облекло и по този начин да спечелим вашето доверие.

 

Вашите идеи, препоръки и забележки относно сайта са важни за нас! Очакваме ги на e-mail:


office@sportwearbg.com

 

Това е от нас – екипът на Elitesport.

Обичаме ви !

Чао!